vineri, 1 mai 2009

Babanu mitocanu'

Cum naiba e posibil sa intre in curtea omului, sa profite de statura aia de namila ca sa sperie pana si cainele, sa ia sticla de tulburel si sa o arunce in capul unuia aflat in trecere pe strada? Iar dupa reactiia nefericitului e clar ca a mai patit el si altele si a tacut si a inghitit. Si chair daca nu lovea pe nimeni e magarie curata sa arunci resturi pe strada. Nu putea sa o puna la tomberon? Sau sa o dea la porc? Sau poate publicul tinta al celor de la Murfatlar este, mai nou, mitocanul burtos, gusat, cu unghii mari si aproape murdare rau, nesimtit si bagacios. In cazul asta clar vor face vanzare. E plin de ei. Noroc si voie buna.

2 comentarii:

Alex spunea...

Daca mi-ar fi aruncat mie sticla aia in cap, m-as fi facut drept ca bradul, as fi tras o dusca din sticla de Scandic de la brau, si i-as fi dat o frunte in nas de i-l turteam, sa mai vedem daca se mai plimba el cu burta inainte prin tara mea.

Stefan spunea...

Nu stim... Nu stim... E posibil ca omul sa aiba un handicap, ceva. Nu il vedem la fata. Poate ca deja e turtita. Asa ca daca il vezi la mecla s-ar putea sa iti fie mila de al.
Eu inteleg ca vinul e prost dar sa te indemne la mitocanie...