joi, 26 iunie 2008

Titlu de articol

Stand de vorba cu cineva intr-un loc in care era si un ziar nu am rezistat tentatiei se a ma rupe de captivanta discutie, nu mai stiu despre ce era vorba, si sa arunc un ochi peste ziarul RING (asa am vazut ca ii zicea). L-am rasfoit. Ca orice ziar care se respecta primele pagini crime, viol, mutilari, femei goale, canicula, ţâţe, poze. Ei bine, la paginile de la mijloc erau chestii mai soft, care sa te tranchilizeze dupa ce adrenalina a dat buzna mai ceva ca jetul de apa de la veceu. Si ce credeti ca scria? Scria asa:
VALENTINA PELINEL SURPRINSA DE SOT CU UN BUCHET DE FLORI.
Daca asa o fi corect intreb si eu in mod firesc: UNDE? Unde a surprins-o si unde il avea? Pentru ca ce altceva poate sa faca o sotie cu un buchet de flori, mai ales cand o surprinde sotul.

miercuri, 25 iunie 2008

Excelent ?

Cadbury Schweppes a inchis productia Kandia din Bucuresti

Grupul britanic Cadbury Schweppes, prezent pe piata locala in urma achizitiei producatorului de ciocolata Kandia-Excelent acum un an, a inchis unitatea de productie din Bucuresti, situata in Sos. Viilor (sudul Capitalei), care are in prezent exclusiv destinatia de spatiu de birouri, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial si confirmate de surse din piata de profil. De asemenea, firma a mai comunicat intreruperea activitatii de depozitare initial alocate in str. Pipera - Tunari (judetul Ilfov, Voluntari), ca urmare a contractarii de servicii logistice externe.

Din ce in ce mai bine. Adica de cacat. E mai profitabil sa aduci ciocolata facuta in camp in Polonia si sa inchiriezi spatiul din Viilor pentru birouri. Unde mai pui ca mirosul de ciocolata persista mult si bine. In veceuri va mirosi a arahide trase in ciocolata si a batoane cu si mai multe alune.
Despre spatiul din Pipera nu mai zicem nimic. Numai lingouri de aur sa fi facut acolo, in caz ca se gasea vreo formula a alchimistilor, ca sa merite sa tii fabrica si sa nu trantesti un complex de P + ... fara numar. Depozitarea delicioaselor bomboane(!) se va face la Mizil. De acolo vor veni in cateva ore, va fi nevoie de masini cu cabine izioreme, care consuma mult si au si ele nevoi. In fine, important e ca pe Basescu il fute grija ca se scumpesc alimentele. Il costa ceva?
Sa nu creada cineva ca ciocolata Excelent e buna. Nu e. Dar zic si eu.

marți, 24 iunie 2008

Muzeul Satului - DIMITRIE GUSTI 03









Muzeul Satului - DIMITRIE GUSTI 02





Muzeul Satului - DIMITRIE GUSTI 01

Cred ca a intrat intr-un nou circuit, cel putin asta este senzatia mea, este mai multa "viata" acolo. Meritul pare sa fie al doamnei Popoiu, care mi-a fost si mie profesoara de muzeografie. Pe vremea mea era mai supla. Si eu la fel.
Casuta din imagine in mod cert este mai celebra azi decat la momentul constructiei. Cred ca si modul viu in care este zugravita contribuie.
Pentru cei interesati - la intrare gasiti dulciuri facute in casa. Are tanti aia niste pricomigdale de moare lumea si apar cariile.






luni, 23 iunie 2008

Vaslasii de pe Snagov

Lacul Snagov, pe langa piste pentru tarani cu scutere si skijet-uri, este locul unde se antreneaza lotul olimpic roman de caiac canoe. Astia banuiesc ca sunt in caiac.




Cu ce se face ţuica

Inseamna ca...

Numai in cazul in care, beat fiind, mi-as fi imaginat ca acest turneu final al campionatului european de fotbal a fost organizat de Romania si de (tot cu bunavointa Romaniei) Ungaria, ma puteam bucura ca Elvetia pleaca acasa. Dar avand in vedere ca nationala de fotbal a Elvetiei si-a disputat meciurile in .. Elvetia, la Basel, ma intreb unde naiba au mai plecat astia? Sau te pomenesti ca au plecat turcii elvetieni, acasa la bunicii lor, la Marea Marmara sau de pe unde naiba or fi.
Aparitia cu explicatiile de rigoare - pe site-ul onlinesport.ro, de altfel destul de bun.

Cateii


Poze din Bucuresti - Casa Minovici

Poze pe pietris