miercuri, 28 ianuarie 2009

PRO SPORT - Chiar si asa, tot e magarie...

A doua zi dupa meciul cu Cuba, ma refer la nationala masculina de handbal, in cautare de senzational domnii(!) de la Prosport au hotarat sa intre adanc in meandrele concretului cu un titlu tare: AU RAMAS CU PULA. Nu am inteles cum e posibil chiar asa. Apoi am vazut ca meciul s-a desfasurat in celebra statiune croata. Bun, dar cum adica am ramas cu ~? Puteam sa ramanem la ~ dar nu cu ~. Ce a fost si mai de cacao era ca la tags gaseai si cuvantul pula. Adica daca vrei sa gasesti prin Prosport sa ii dai la cautare si sa nu mai ai batai de cap.
Si chiar si asa, nu se face sa pui un asemenea titlu, pentru ca pe viitor se vor gasi multi care sa se foloseasca de aceasta omonimie, facand referire la una si pretinzand ca vorbesc de alta. Noroc ca am fost vigilent sa le ramana aceasta greseala, pentru ca mai tarziu titlul a disparut din Prosport (varanta online, nu stiu daca a fost si in editia tiparita, asta ar fi o mare greseala). A aparut pe site-ul Apropo, acolo unde este permis orice. Inclusiv sa manance ei cacat.
Sunt curios daca cel care si-a lasat amprenta pe articlo a patit ceva. CNA nu are autoritate si asupra presei scrise?
Chiar si asa, cu mascarea tarzie si ascunderea mizeriei sub pres, este o magarie sa faci astfel de titluri pentru ceva banal pana la urma. Miselul a pus articolul la rubrica Publicitate. I-au dat autoritatile din Pula ca sa scrie despre ei. Iar romanii nu se vor mai satura de ~, parasind litoralul Bulgariei.