marți, 10 iunie 2008

Stencil, graffitti - artistii anonimi 02

Tot in Herastrau.







Golanel

Stateam pe o banca in Herastrau, la un loc de joaca (eram cu Nora) si a venit la mine baietelul din imagine. Era pe bicicleta. Se opreste si imi zice sa nu ma duc acolo, adica in paduricea din spate. L-am intrebat de ce. Si imi zice: pentru ca fute. Ha?!!
Ce face?! zic eu? La care el: Nu fute, pute.
Nici pana azi nu stiu ce naiba a vrut sa zica dar mi-a zis sa ii fac o poza. I-am facut doua.
Ce copii...



Ce miros suav...

Ce adiere! Ce frumos miroase! Mmmmmmmmm... piersicuta! Cata desfatare! Si unde? Tocmai in tramvai. Ce bine ca s-a inventat hartia de veceu cu miros de piersica. De acum inainte basinile tale nu vor mai deranja pe nimeni.

Mini Blu

Haine pentru copii, jucarii, carti, parintii au de unde alege, oferte, marci cu nume, accesorii, etc. Deci tot ce iti poti dori pentru copilul tau. Sau aproape, pentru ca inca nu am elucidat crima de la Mini Blu, divizia infant de la Sensi Blu, caci acolo a fost capturata imagine. De ce a murit "vietatea" din iamgine? Daca o strivea cineva cred ca arata mai plata. Sau poate nici nu arata pentru un asemenea exemplar il pui repede la insectar, dar mai bine la cosul de gunoi.
Trebuie sa precizez ca tipul zacea tocmai la intrare. Am tot repsectul pentru magazinele care adopta animale si peste noapte le tin in incinta (dupa ce in prealabil au semnat un contract de pastrare a curateniei, adica nu caca nu pipi pana nu se deschid usile) dar cu asta pare sa fie altceva. Inca nu am aflat ce cauta la magazinul de copii, desi unele ghetute e posibil sa fi fost pe masura lui. Dar la cate picioare are...