vineri, 8 august 2008

Jocurile Olimpice Beijing 2008 (08.08.08)


Romanii imbracati ca niste tarani. Americanii, despre care nu ai putea sa spui ca exceleaza la capitolul rafinament, imbracati simplu si cu bun simt. Cine sa fie de vina?

Jocurile Olimpice - Beijng 2008 (08.08.08)


Sportivii asiatici iau celel mai multe medalii olimpice iar europenii (caucazieni) sunt cei mai buni la arte martiale.

miercuri, 6 august 2008

Noua gama de iaurturi de la Napolact

Ca odinioara - asa suna sloganul astora de la Napolact. Nu imi dau seama la ce se refera, odinioara este destul de vag. Odinoara cand nu aveam deloc decat iaurtul la borcanele alea dudulane (care era mai bun, fie vorba intre noi) sau odinioara cand nu existau iaurturi cu fructe si chimicale. In fine. Mi-am cumparat iaurt cu dulceata de cirese negre amare. Mmmmm... ce ar fi putut sa fie mai bun decat asta? Ei bine, la intrebarea asta nu pot sa raspund. Am cumparat doua pahare de iaurt si nu m-am putut bucura de nici macar unul. Le-am cumparat pe 26 iulie 2008 iar termenul de consum era pana pe 10 august acelasi an. Le-am pus in frigider. La rece, adica. La mine in frigider e frig. Luni, 28 iulie 2008, am incercat sa mananc unul. Partea nasoala era ca avea capacul bombat. Am fost sfatuit sa nu ma incumet la asa ceva ca o sa imi para rau. Adica o sa ma stric la stomac, cum zic simandicosii. Normal ca spectrul cu mine zacand sleit pe closet m-a facut sa depun solemn iaurtul in cosul de gunoi, ca numai cu o saptaman in urma trecusem printr-o serie de cacaturi feroce pe care le-am oprit cu smecta si ceai de menta. Ma consola gandul ca mai e un borcan care ma asteapta cuminte acasa, la rece.
In moemntul atacului asupra celui de-al doilea am avut neplacerea sa constat ca era desfacut, si cum toata lumea din casa m-a asigurat ca nu ar fi incercat sa-mi tulbure placerea desfacand iaurtul am cercetat atent frigiderul si am vazut peretii spârcâiţi de iaurt cu fructe, cirese amare. Al doilea borcan nu numai ca s-a bosumflat dar a facut si explozie. Noroc ca era in frigider.
Papilele mele gustative au fost seduse si abandonate, dar o noua incercare nu nu mai am curajul sa fac.
Multumesc Napolact si/sau Carrefour, pentru ca de la Carrefiur le-am cumparat.

Asa o vrea Lis

In caz ca ati uitat Lis e Viorel Lis, nenea ala cu zambet fad si ochii alunecati de batranete, cel pe care nu l-ati recunoscut dupa ce si-a dat jos barba. Tot nu stiti ca e? Pai... ce sa va mai zic eu concludent? A fost primar general si ca multi altii nu a facut nimic demn de mentionat. Ei bine ieri am fost oripilat. Citind ziarele am vazut in goana calului cateva randuri despre "o vedeta" pe nume Oana Ungureanu. Sincer sa fiu nu sunt la curent cu toate vedetele si am crezut ca e vorba despre aia care era gimnasta. Nu stiu daca asa o chema si nici nu as putea sa ii asociez mecla cu numele. Apoi am vazut ca doarme goala in noptile fierbinti, dar nu pentru ca neaparat sunt noptile fierbinti ci pentru ca asa o vrea iubitul ei, care si el doarme asa cum se duce la dus, in curul gol. Nu e mare lucru pana aici numai ca am citit ca iubitul ei e Lis. Pai asta are 80 de ani...
Aseara mi-a fost greu sa adorm, avand in vedere ca noaptea era fierbinte. Ma bantuia imaginea lui Lis. Dar mai bine ma opresc.

Greu de imaginat

Teste de determinare a sexului la Olimpiada

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing au pregatit un laborator special de determinare a sexului participantilor la competitie.

Masura a fost luata deoarece nu mai putin de 20 de atlete calificate la Olimpiada sunt suspecte de a fi de fapt... barbati.

Desi la prima vedere pare o pierdere de timp, de-a lungul celor 100 de ani de organizare a Olipiadei cel putin 30 de barbati au incercat sa concureze in competiile feminine.

Nu mai am nicio replica. Pai unde naiba mai este spiritul olimpic pe care atat il trambiteaza astia? Maine poimaine ii cauta si de copite pe alergatori. Sau poate nu mai are importanta si in asta consta chintesenta vorbelur lui Pierre de Coubertin, baronul?
L'important n'est pas de gagner, mais de participer.