joi, 19 iunie 2008

Deci da... din Pro Sport

Mama mijlocaşului Paul Codrea, Maria Codrea, se consideră vinovată de ratarea calificării naţionalei în sferturile CE, punând ratarea fiului său din meciul cu Olanda pe seama faptului că, atunci când era mic, acesta se antrena la o căpiţă de fân foarte înaltă.

marți, 17 iunie 2008

Nora Marta Micu

Ce-am vazut azi la metrou, 16.06.2008

La statia Gara de Nord s-a urcat in tren un baiat tare plin de el. Nimic neobisnuit in Bucuresti. Am incercat timid sa ma uit la el si am vazut cat de frumos isi purta parul de vreo 5- 6 cm, dat peste cap cu o bentita in stilul Canniggia sau Batistuta, numai ca aia chiar aveau parul lung. Apoi privirea mi-a fost obturata de o burta neglijenta cu care o tinea la distanta pe fatuca ce parea sa fie cu baiatul. Chiar daca ii dadea bobarnace in nas nu stiu exact daca erau impreuna. Am vazut si chestii mai intime care se faceau in public dar asta nu inseamna ca oamenii si erau impreuna. Nici macar picioarele nu m-au lasat indiferent, pareau ale lui Napoleon, personajul porcin din filmul de animatie Ferma Animalelor. Nu m-ar fi frapat nimic pana la urma la acest butoias daca nu mi-ar fi atras atentia initial cu zgomotul ce venea din gura unde se pare ca avea niste guma de mestecat. Ar fi bine sa ii spuna si lui cineva ca avem guma la orice butic de rahat, pentru ca el o mesteca asa cum era bine sa mesteci guma in anii '80 - cu gura deschisa si pleoscaind, sa vada lumea ca ai ciunga. Vorbele iti ies grabite pentru ca atunci cand vorbesti cu guma in gura aceasta este deja deschisa:
Cea ma..? Cea zici? Deaaaa... Ahaaaaaaa... Binea ma!
Am incetat sa ma mai uit la el cand a intors catre mine, nu intentionat, una dintre urechi iar inauntru am vazut un cos negru cat o boaba de piper. Nu am pretentia ca ma pricep la tinute, dar parca nu se potriveste parul prins cu bentita, chiar daca nu e nevoie, cu cosul negru in ureche. La ceva ar fi trebuit sa renunte. Cine naiba sa-i zica? Grea decizie...