luni, 21 septembrie 2009

Cel mai abject popor

Vineri am urmarit, ca de obicei, emisiunea de la Realitatea TV - TANASE SI DINESCU. Fireste ca se discuta ce vrei si ce nu vrei asa ca am aflat ca mosierul Dinescu si-a cumparat gogosari de la marginea drumului. Cica el nu cumpara la sac pentru ca vanzatorul ce face: baga un burlan in sac, spatiul dintre sac si burlan il umple cu gogosari, sau ce naiba o mai fi, frumosi iar burlanul cu aschimodii. La asa ceva eu nu ma puteam gandi. Dar cu evidenta mandrie peste tot se spune ca romanul este inventiv. Si nu poti sa negi. Asa ca Dinescu si-a luat gogosari pe alese, mari, grasi, luciosi, grei, buni. Deci nu stafidele de la burlan ci pă alese. Acasa a constatat ca erau plini de apa, ca sa cantareasca si mai mult. Am ramas mut de uimire, asta era alta metoda la care nu magandeam. Incredibil.
Dupa faza asta am inceput sa privesc suspect la cativa gogosari dudulani care asteptau ca sa ii mananc eu, cuminti, in frigider. Sambata am taiat unul si am constatat ca era mucegait inauntru, o increngatura prafuita, gri. Mai mult pe cotor, pe samburi. L-am spalat unde nu avea nimic, si inauntru adica, am taiat ce nu imi placea cum arata si l-am mancat. Of... Azi am repetat operatia. Aceeasi faza. Mucegai si restul. In momentul ala mi-am amintit de ce a spus asta si iata ce am descoperit. Intepaturile. Toti gogosarii au intepaturi si mucegai in interior. Cate 2 intepaturi ca sa nu bage de 2 ori seringa, cred ca e mai eficient cu 2 odata. Sper din tot sufletul ca seringile le-a cumparat de le farmacie si le foloseste numai la gogosari. Si mai sper ca acele sa ii intre in ochi, in testicole, sau in sfarcuri, daca e femeie, sa muste din el si sa ii intre in gingie si in nervul maselei, unul sa ii intre in ureche, adanc, in podul palmei si sa ii iasa pe partea cealalta, eventual sub unghie de sa i se vada in carne prin unghie.
Incerci sa mananci cat de cat sanatos, sa iei legume, sa nu bei apa de la robinet, nici nu te dai in barci su Evian (Naive) sau alte chestii, si vine un hiods nenorocit si din dorinta de a se imbogatii din orice iata ce face.
NU pot sa cred ca mai exista popoare care sa se gandeasca la asa ceva.

PS Daca e o coincidenta imi cer scuze si sper sa nu pateasca nimeni nimic. Sa fie toti sanatosi, sa le traiasca familiile, sa li se insoare copiii si sa danseze la ... unde vor ei.
Acelasi gogosar injectat
Gogosaru
Inlauntrul trebilor

duminică, 20 septembrie 2009