marți, 3 iunie 2008

Defect

Ca sa nu te duci cu puradelul de mana iar asta sa urle ca vrea pe Pluto.Mesajul este cat se poate de clar. Clar, da?



Talented Mr Nicu


Podetul lui nea Nicu, nu cel la care ati fost tentat sa va ganditi, ci nea Nicu sudoru'. Cate timp si cati electrozi o fi ars el ca sa ne transmita acest mesaj? Doamne fereste sa te trezesti cu sudori pe tine.

Simplu si delicios

Nu trebuie sa ai in casa decat niste unt, branza, boia de ardei si un fir de oregano sau busuioc. Daca vrei sa fie si mai bun poti sa freci cu un catel de usturoi painea prajita.
Sau o alta reteta simpla, pentru perioada de vara: paine prajita frecata cu usturoi, cateva picaturi de ulei de masline pe deasupra dupa care asezam niste rosii tocat cu cutitul marunt. Rosiile ar trebui decojite in prealabil (oparite putin si scoasa pielita). Peste rosii se pot pune cateva picaturi de sos picant - Tabasco sau Piemento (de la Heinz).
Un alt fel care se poate face din paine, de data asta nu prajita, este sa ungeti painea, de tara, cu untura de gasca sau de pui, dati cu sare si cu boia si presarati si ceapa tocata marunt, marunt. Cazi sub masa. Untura de gasca nu prea se mai gaseste dar de gaina (pui) se poate gasi. Mai ales gaina. Nu e cazul sa amintesc ca organele interne sunt la turatie maxima.