joi, 21 august 2008

Haideti gu noi !

Strategiile nu mai cunosc limite. Foarte bine s-a gandit cine a pus afisul asta. Pai cine sa vina sa faca lectii de dans daca nu cei care isi permit? Cine isi permite? Aia cu bani. Aia cu bani au si masini si case scumpe. Unde sunt casele scumpe? Pai... la sosea. CORECT ! Pe Kisselef. Si masinile cele mai scumpe pe unde trec? Prin Pipera, judetul Ilfov. Da, asa e, dar si pe Kisselef. Si ce fac cei cu case scumpe, pe Kisselef si cu masini si mai scumpe, care trec tot pe Kisselef? Pai ce sa faca, la semafor se dau jos din SUV si cauta in cosul de gunoi.


Cine pleaca de la Gazeta Sporturilor ?

Iata un banner publicitar pe editia online a ziarului Gazeta Sporturilor. Pare banal. In fiecare zi suntem agasati cu tot soiul de subiecte care sunt deja fumate. Numai ca asa ceva chiar arata interesant, pentru ca alarturarea imaginii lui Dan Voiculescu, nimeni altul decat patronul (din umbra, ca a lasat-o pe fiica-sa) al trustului Intact, de care apartine si ziarul Gazeta Sporturilor, de titulatura de securist nu cred ca ii face bine aceluiasi Dan Voiculescu, mai cunoscut in ultima vreme si datorita (din cauza?) nick name-ului de Felix.
Nu ne-a convenit cand aprodul lui Voiculescu, Sergiu Andon, a reusit sa demonstreze ca CNSAS functioneaza nu stiu cum ilegal. Si totul a pornit de la verdictul dat, cum ca Dan Voiculescu a facut politie politica si a scris note informative semnand, ati ghicit, Felix. Ei bine, dupa atata munca inutila apare pe o publicatie Inatct figura lu' Dom' Profesor asociata cu stigmatul de securist. Bravo departamentului de marketing de la Intact. Pentru bani vand si pe Tatal lor.

Vai, ce urat... Din Gazeta Sporturilor

Eu am facut print screen, dar vad ca ei insista. Si azi sunt acolo, seriile diviziei C.

CON CURS

Dau o bere celui care ghiceste ce este reprezentat in imaginile astea. Luni voi anunta castigatorii. Sau nu. Odata cu rezultatul va fi adaugata si imaginea intreaga.




.

miercuri, 20 august 2008

Eclipsa partiala de luna

S-a petrecut in noaptea de 16 spre 17 august si a fost ultima din 2008. Din informatiile relatate de la Observatorul astronomic "Amiral Vasile Urseanu" din Bucureşti s-a desfasurat cam asa:

Intrarea Lunii in penumbra - 21h 24m 49s

Inceputul eclipsei partiale - 22h 36m 07s

Faza maxima - 00h 10m 09s

Sfarsitul eclipsei partiale - 01h 44m 16s

Iesirea Lunii din penumbra - 02h 55m 25s

Dupa pozele mele s-a desfasurat cam asa:




























Desi par ca sunt la fel nici una nu seamana cu alta. Sunt facut cu un aparat cam de rahat, asta aveam din intamplare pe langa mine. In plus, din cate imi aduc aminte sunt facute catre apogeul eclipsei. Daca aveam un trepied ieseau si mai bine. Sau... ieseau mai bine. E o ocazie rara, totusi. Am pastrat-o.

luni, 18 august 2008

Stencil, graffitti - artistii anonimi 04

S-a modificat imaginea pe Arthur Verona. Se pare ca bucatica aia de cladire este dedicata acestui tip de arta. Din cand in cand fatada este complet redesenata. Asta este episodul 2 pe strada asta.