sâmbătă, 19 iulie 2008

Stencil, graffitti - artisti anonimi 03


Chin mare sa zamisleasca asa ceva. Un criminalist care ar putea sa investigheze cazul ar zice asa: erau doi. Unul alb si unul negru. Unul mai destept altul... nu. Unul bun altul rau. Unul stia sa scrie. Prost. Ii zice celuilat - Da-mi nergul. Buuuuuuun... Acum da-mi albul. 'nşaaaaaaa... Acum ia albul si da-mi negrul. Asa, uşooooor... Si acum da-mi iar albul. Gata! Ce parere ai?

Realitatea TV

Moment foarte trist au ales ca sa apara chestia pe televizor, cel putin asa cred eu. Tocmai d'aia ma gandesc ca nu au vrut asta, dar ochiul pacatosului adevar vede. Se intampla in vinerea neagra cand pasarela de pe DN1 din Otopeni (parca) a cazut peste o masina in care se aflau 3 oameni. Femeia de la volan a murit pe loc. Nu intru in alte amanunte legate de curioziteatea nu bolnava, ci de-a dreptul idioata a romanilor in general si a imbecililor alora care se cocotasera, in vazul politiei, pe ceea ce mai ramasese din pasarela, in special. Apropo de politie, avem pe ecran declaratia domnului politist PUlieru. Pardon, Paul Ulieru. Asa zic eu ca trebuia sa se scrie.



vineri, 18 iulie 2008

Credit neperformant

BCR Erste atrage ca un magnet. Dormi linistit de bani ne ocupam noi.




Acelasi telefon prost aparat foto.

Cei patru apostoli erau doar ... 1

Pavel. La N24, adica nu ne miram. Oare sta in blocul din spate?

Indecis in metrou

Fara cuvinte (asa scria pe vremuri sub unele caricauri). Totusi, sinceri sa fim, omul are o unica familie pe haine - FSN.



Scuze pentru calitatea pozelor. Urmatoarele tot asa vor fi.

Case in Bucuresti. Deci se poate.

La intersectia strazilor Plantelor cu Sfantul Stefan cum stai intr-un parculet si faci roata cu aparatul foto vezi numai case frumoase. La unele ar trebui sa se mai lucreze putin, la unele sa se mai adauge la alta sa se mai scoata. In general au aerul vechiului Bucuresti. Cam multe masini...







Cu Raid la mare... ţânţare!

Cel mai linistit somn vrei sa il ai in concediu. Cine iti strica cheful atunci cand picioarele iti ies de sub cearceaf, capul atarna pe perna iar din gura ti se scurge un firicel mic de bale? Tantarul! Asa este. Pentru asta prietenii nostri de la SC Johnson comercializeaza pe bani multi o gramada de produse menite sa te scape de artagoasele insecte (http://www.scjohnson.ro/nqcontent.cfm?a_id=5269). Numai ca nu e chiar asa. Am cumparat pastile Raid si le-am pus in aparat pe care l-am bagat in priza. Toata noaptea au supt sangele nostru iar dimineata, unul stacojiu de la cat se ghiftuise statea exact deasupra duzei aparatului, pe unde ar trebui sa elimine mirsul ala letal. Isi facea siesta linistit pana a aparut adevartul inamic al tantarilor - prosopul.


marți, 15 iulie 2008

Cam cum ar fi vazut Warhol amprentarea

Imaginile sunt niste "compozitii" de culoare pe care le-am facut acum vreo 4 ani incercand sa il imit pe pop artistul Andy Warhol. Acum mi-am adus aminte, cu ajutorul presei, si le bag in simeza. Cam asta ar fi fost parerea lui despre amprentarea romilor.






















Nestle Food Romania angajeaza inginer (al)chimist




Zilele trecute am avut neplacerea sa citesc ce scrie pe ambalajul frumos conceput al unei inghetate gen sorbetto de la extraordinara firma NESTLE. Sa precizez ca inainte de a citi am mancat o parte din continut. Gust pişicios, normal. Mmmm... ia sa vedem noi ce fructe au pus vrajitorii astia in aceasta bagheta magica?
Si ce sa vezi:

apa, zahar, sirop de glucoza, 3% suc de fructe de padure (adica zahar, apa - iar - concentrat de fructe, nu stim de care, morcovi, MORCOVI !!!!, coacaze negre, in sfarsit, si zahar invartit. Sau invertit, naiba sa ii ia, ce o fi ala?). Ce urmeaza nu face decat sa ne bucure, vin in sfarsit ingredientele pe care le asteptam ca pe Mos Craciun: suc concentrat de mure 0,1%, adica nici macar sucul de la o mura la toata inghetata (0,1% inseamna 0,005 grame, adica 0,05 miligrame; cand furati mure din tufisurile de pe marginea drumului si va umpleti pe degete de zeama, daca ii dati unuia sa va suga degetul ala mananca mai multe mure decat reusiti sa gasiti in inghetata asta). Sa revenim: colorant, carmin, suc concentrat de zmeura (aceeasi concentratie aceeasi poveste), aroma, stabilizator, suc de lamaie, emulgator, guma carruba (ce misto suna, exotic), metilceluloza, caragenan, pectina, acid citric, extract nestea 0,1% (asta e cea mai mare magarie - cum adica nestea? Asta este o planta, cumva? Unde creste nestea? Sau au extras dintr-o sticla de Nestea de pe raftul magazinului? Cine a extras?), maltodextrina, citrati de sodiu, colorant.
Dar nu va impacientati: POATE SA CONTINA SI URMA DE LAPTE, parerea mea in aceeasi masura in care poate contine si urme de piele de om, unghii, aripioare de musca, fire de par, saliva, sudoare, vaselina, pilitura de fier, scame, tarana si altele.
Produsul se adreseaza in special copiilor. Pofta buna si sa auzim de bine (speram)!
Sunt convins ca sunt destui boi care (ma) vor intreba: Ba, da' tu stii ce sunt astea? Iar eu (le) voi raspunde: Nu, dar trebuie sa le mancam? Fac bine?
In general cei care intreaba asa ceva sunt mancatorii de cacat de la multinationale si cei care isi duc copiii in vacanta la munte in Austia sau Elvetia si le dau sa manance produse ecologiste pe care dau sute de euro, dar ei isi permit, pentru ca vor ce e mai bun pentru copiii lor. NUMAI pentru ai lor.

luni, 14 iulie 2008

Tara de cacat 2

Poate mai bine zis era tara de cacaciosi, desi mirosul e acelasi. Pe scurt "numele loveste iar".
Mircea Bucă a semnat, joi, un contract pe o perioadă de un an cu formaţia feminină Tomis Constanţa (handbal).
Valeria Beşe a fost desemnată capitanul echipei naţionale de handbal feminin. Valeria va purta drapelul României la JO de la Beijing.
Mai mult de atat ce sa mai adaug? Băsescu, nu?