vineri, 5 decembrie 2008

Unde poti ajunge de la atata GRATIS

Intr-un mesaj de acum o saptamana, sau mai bine, scriam despre super oferta gratis de la PASTA E PIZZA o sticla coca cola gratis. Intre timp criza si promotiile gratis au atins si pe PASTA E PIZZA asa ca nu mai livreaza nici paste si nici pizza ci doar sanviciuri. Romanesti. Si nu gratis.

miercuri, 3 decembrie 2008

Stire de mare interes

Chiar acum la Realitatea TV aflam ca "la ora 22 Tariceanu paraseste si el guvernul. Intr-o masina". (Punctuatia in propozitie nu imi apartine.)
Ce nesimtire !! In plina criza a luat masina. Putea sa astepte frumos 300-le. Sa coboare la Domenii si sa ia apoi 282-ul pana in zona Aviatorilor. Sau pur si simplu sa mearga pe jos pe bulevard. Desi la ora aia e cam intuneric. Metroul era o solutie dar nu mai gasea cartela.

Sau poate redactorul a vrut sa faca un spirit de gluma "paraseste guvernul...". In cazul asta pauza intre cuvantul guvernul si "intr-o" e cam mica. Trebuia sa spuna maine cum si de ce a parasit guvernul. Iar daca mai statea putin putea chiar sa aiba dreptate. Dar tot cu masina, cum sade bine unui fost prim ministru.

Romania according to me

Neavand guvern mi-am spus ca nu ar fi rau ca tara sa fie guvernata dupa vointa mea. Se pare ca nu vom afla niciodata cum ar fi.

Pavarotti din Carpati

Este a doua sau a treia oara cand aud despre personajul asta. Mai era si Maradona din Carpati. Nu am stat prea mult sa le dau importanta pana azi cand am vazut din intamplare, la televizoarele alea atarnate pe pereti la metrou, o stire despre baiatul asta talentat, se pare. La metrou stai si dai importanta la tot ce vezi. Sau nu.
Pavarotti din Carpati imi tot repetam in gand si imi si imaginam ca il pot intalni brusc, intr-o padurice sau prin cine stie ce tufis. Sta ascuns si nu canta pentru orice turist care umple Carpatii de pet-uri si de chistoace de Bucegi.
M-am gandit totodata la Big Foot sau la Ciupacabra. De ce sa nu alimentam mitul si sail facem celebru. In felul asta atragem turisti si melomani.
Pe de alta parte ar trebui sa avem si noi mandria noastra. Paralel cu alimentarea acestui mit, cu tot ce presupune el - ii chemam pe McCann cu Enoiu sa promoveze pe bani grei, facem cartele de metrou cu sloganuri potrivite, papusi cantatoare comandate in China,etc, lansam si intoxicarea internationala care il va consacra pe domnul Busuioc si anume sa+l numim pe Pavarotti COSTEL DIN MODENA.



Imaginea asta am gasit-o pe net. Asemanarile ...