joi, 30 octombrie 2008

Good to know

Silver Beatles

Acum 13 ani

Acum 13 ani imi imaginam cum voi fi peste 13 ani. Exact asta fac si acum.

miercuri, 29 octombrie 2008

Adica...

Cand o sa fie mare Cotabita vrea sa se faca Iggy Pop

S-a restaurat pictura

Ce s-o fi intamplat de a ajuns placuta aia pe jos in stadiul ala? Ori a dat cineva si mai mult si placutele noi au exlus, logic, placutele vechi, ori lucrarea nu a fost de calitate (adevarul e ca in biserica cu pricina mai toate picturile erau coscovite; pe exterior nu era nicio pictura).
Am privit mai atent detaliile si se pare ca am dreptate cu una din variante. Sponsorul zugravelii a fot detronat de un si mai generos. Sunt curios, totusi, cum se justifica filigranul pe care umezeala l-a sapat pe asa zisele picturi. Din motive usor de inteles am cautat sa nu expun pe enoriasii din biserica. Pe unii e posibil sa nu ii cunoasteti.
Mai exista si varianta ca banii de pe picturi sa se fi dus pe termopane. Si cum nu este crestineste sa scrii pe placute Cuviosul Gheorghe a donat termopanu' din pronaos, au scris oamenii pictura. Cine naiba sta se se uite?
Pun si doua trei detalii cu ceea ce nu poate sa liseasca de la un termopan pus temeinic - spuma expandata maronita, mai ales cand este la intrarea in biserica. Vorba aia, nimeni nu e termopan de biserica. Balustrada este de efect.
Se pot admira si covoarele, diverse modele, culori si texturi. Mileuri frumoase si o pendula. Impunator si inaltator. Afara troneaza un veceu nou nout, cu separatie pe sexe iar in dreapta imaginii cu veceul este o chestie care seamana cu o poarta de fotbal sau...

Imi cer scuze pentru amestecul imaginilor. Alegeti de acolo.
















Răzvan Raţ şi-a îndeplinit visul: Ferrari 430

Desi deunazi am citit ca este imaginea KIA in Romania, titlu pe care mi-a cazut privirea intamplator, pentru ca desi se poate crede ca am facut o obsesie pentru olteanul asta, in realitate, figurat vorbind, ma doare in cur. DAR... dar iata ce imi vad ochii, iar fara sa vreau, intr-un ziar de sport. Asta de e imaginea KIA tocmai ce si-a indeplinit visul - FERRARI.
Ia sa vedem ce zice publicatiunea

Pe străzile înguste din Doneţk, Răzvan Raţ şi Ferrariul 430 pe care îl pilotează par din secolul viitor. „Nu l-am luat pentru a impresiona, ci pentru că era visul meu. Dar am muncit pentru asta”, spune fotbalistul de 27 de ani. Demarează brusc, lăsând în urmă statuia uriaşă a lui Lenin care domină şi azi parcul din centrul oraşului ucrainean.

Probabil ca in urbea natala, adicatelea Caracal, unde s-a varsat ferariul cu oameni mai putin dotati intelectual, masina asta rosie si puternica, nu ii dam numele, unu la mana nu incape iar doi la mana nu are voie cu ea. Aici se plimna cu un Sportage sau mai stiu eu ce masinuta.
In fine. Ideea este ca semnand un contract de reprezentare nu cred ca e tocmai profesional sa apari cu vise pe tapet, pentru ca saracii sud coreeni te platesc, indiferent ca tie iti plac masinile broscarilor. Cum ar fi sa il vedem in ziare pe Chivu, imaginea Coca Cola in Romania, ca este la o masa din Yangon, fostul Rangun, capitala Myanmar, fosta Birmania, si bea Pepsi si face clasicul AAAAAA.... ? Normal, in ziare nu se aude clasicul AAAAA... Nu ma gandesc decat ca firmele care platesc asa ceva sunt cam pacalite.
Nu orice prost isi poate schimba optiunea in functie de visul lui Rat, dar fanii pot renunta la Cola de dragul lui Chivu. Unii chiar si la Coca, de exemplu Mutu.
Hai, ba, lasa-ne cu fotbalistii!
E ultima data cand mai scriu despre Rat. Cred. Sper. Desi...

luni, 27 octombrie 2008

Ce-am vazut azi la metrou - 27.10.2008 (fara imagini)

Si mai bine ca nu sunt imagini. Un el si o ea preocupati. El, un brunet slinos, cu parul rasculat de cum i-a stat capul pe perna. Eu nu l-as fi atins. Ea... ii storcea cosurile.