marți, 6 mai 2008

Cateva vorbe pentru "cuvinte alese"

Noroc ca mi-ai deschis ochii. Asa este. Nu tara este de cacat, desi eu imi imaginam ca plutim pe o insula fecaliera, sau fecalifera, sau de maroneala.
Vesnica pomenire - nu iti place pleaca, sau schimba postul, sau nu te uita, sau nu manca, nu gusta, nu vorbi, nu comenta, nu te baga, nu ti-o baga, etc. Nu am ales sa ma nasc nici roman si nici in tara asta. Imi place ca mai sunt oameni in care se trezeste, precum berea rasuflata, spiritul patriotic. Tara frumoasa, pacat ca e locuita, vorba caratistului care o baga in gura presei. Glume plimbate din gura in gura, pe langa mic, la un gratarel in fata blocului.
Daca asta reiese din ce am vrut eu sa zic, ca tot ce e dincolo e bun, atunci imi cer scuze, sau scuz eu pe cei care atat au inteles, nu e nimic, pe viitor voi mai face remarci ca sa fie pentru toti.
Daca toti nemultumitii ar pleca, normal ca ceilalti s-ar simtii mai bine. Ce naiba cauta astia care se baga in zeama noastra? De ce am calxonat-o eu azi pe nesimtita cu masina de 2000 cm3 si ochelari tip libelula (pentru cine nu stie sunt aia pe jumate de fata) care a mancat si ea o napolitana in habitaclul bolidului si apoi a aruncat nevinovata ambalajul pe geam? Nu era mai bine pentru ea, care a si gesticulat sugestiv: TU CE PIZDA MA-TII VREI?, deci, nu era mia bine pentru ea sa o las eu, nemultumitul, in plata ei? Ba daaaaa...
Referitor la comparatii o sa revin cu niste imagini. Aveam in intentie de ceva vreme, dar m-a omorat comoditatea. Dar nu e nimic. M-am intors si am sa bantui.
In legatura cu mirosul si oglinda am sa incerc ce imi spui. NU am niciun dubiu ca in cur toti mirosim a cacat, dar nu cred ca apare si in oglinda senzatia olfactiva. Am inteles unde bati.
Imi place ca te oftica excesul meu de zel, drept pentru care acest comentariu va fi si publicat mai pe larg, devenind un "post" separat. Nu de alta dar tare imi doresc sa il citesti si cu "cuvintele tale alese" si parfumate as adauga eu, care iti ies pe gura, sa faci cacatul, chiar si cel din curul meu, sa miroasa mult mai bine.
Auzi tu... bai, Stefane! Trebuie ca ne cunoastem ca altfel nu cred ca iti permiteai.