miercuri, 12 decembrie 2007

Marea asfaltare


Nimic nu scapa in fata furiei dezlantuite de catre utilajele de asfaltat. Iar acolo unde acestea nu incap se labarteaza prostia omului. Am vazut din mers (mergeam cu masina) acest colac de cablu sprijinit de gard. Am vazut ca nu este complet si prima impresie a fost ca e asezat intr-o gaura. A doua zi am incetinit putin si m-am uitat ceva mai atent, atat cat o poti face cand conduci pe Floreasca cu 5km/ h atat cat au spus specialistii ca e viteza medie in Bucuresti. Nu am mai avut niciun dubiu, colacul era asfaltat, iar imaginea trebuia imortalizata.
Orice s-ar spune cei care il regreta pe Tepes pot rasufla usurati. NU mai sunt tiganii hoti de cablui. Manglitorii amatori de chilipiruri sau de-o tuica pe 10 kile de sarma sunt si ei linistiti. In tara Romaneasca nu se mai fura. Un uituc a lasat la raspantie cablul iar muncitorii de la drumuri si-au scos basca din cap, s-au scarpinat pe crestete, si-au pus basca la loc luminati si au zis ca cel care l-a lasat se va intoarce. Dar pana atunci ei si-au facut repede si bine treaba pentru care sunt platiti. Daca cineva recunoaste cablul ca fiind al lui il poate gasi la intersectia Floreasca cu Mircea Eliade, dupa ce treceti de Spring Time. E in sectorul 1.
Muncitorii care au facut acest lucru merita cel putin un premiu. Unul, si cel mai important, ar fi pentru prostie.

luni, 10 decembrie 2007

Cum ar trebui sa fie...


O sa ne apropiem de o stare de normalitate si cand pensionarii romani vor dori sa li se arate in loc de mila RESPECT. Multi sunt victime ale vremurilor, dar sunt si multi care vor sa fie victime si se simt bine compatimiti. Haos la casele de pensii pentru niste bilete la tratament. De ce biletele sunt pentru tratament si nu pentru ODIHNA? Cica sunt pentru toti, dar mandria lor nu mai exista, sigur, exista si exceptii, asa ca prefera sa se calce in picioare si sa isi traga figuri chinuite de demoni si durere.

PS O simpla cautare GOOGLE "pensionari" si am constatat ca cele mai multe imagini gasite au fost cu ... Basescu. S-a infiltrat.

PPS Nimeni nu se atinge, cu vorba, cu fapta, nu stiu cu gandul, de pensionarii securisti, cei care au si 8000 lei noi pensia. Sa le fie frica? Pe astia i-as beli primii.

Exponate noi la LIPIZZANER MUSEUM, VIENA

Am intalnit si turisti multumiti. Nu in Romania...










Speranta nu moare


Amiaza duminicii de ieri. Letargie. Nimic nou. Televizorul merge. Informatii. La un moment dat un nume imi atrage atentia. Atunci am realizat ca poporul roman nu va muri. Speranta va dainui. Dupa Vacaru, Vacarel, Vacaroiu, Bivolaru, Boureanu si alte cornute am descoperit si generatia tanara: VITELARU.