vineri, 1 august 2008

Lasati-o pe Loredana Groza sa dispara

Am vazut coperta unei reviste pe numele ei TANGO - revista femeilor care stiu sa se miste. Pe coperta in pielea goala si cu mamelele acoperite de doi copii mici, nimeni alta decat celebra artista care si acum 20 de ani tot tanara era: Loredana Groza. Este clar ca e una din ultimele imagini ramase sa mai socheze pentru batranul libidinos, Adrian Sarbu. Esca, desi are salariul mare, nu cred ca ar face asa ceva. Normal ca nimeni nu se sesizeaza. De aici si pana la aparitia a insusi sefului de la Pro TV, sau a altui bou capabil sa faca asa ceva, pe coperta unei reviste pentru femei, gol, cu doua fetite acoperindu-i coaiele cazute de stres si munca in folosul televiziunii, nu mai e mult. Nu am ceva personal cu Adita Sarbu, in locul lui ni-l putem imagina chiar pe Florin Piersic senior sau pe Vadim Tudor.
Nu ma deranjeaza goliciune si nici macar pornografia. Din punctul meu de vedere Loredana Groza nu are decat sa apara cu 30 de gunoieri calare pe ea, sau cum o amprenteaza Berlusconi, dar din cate stiu este si ea mama. Din respect pentru acest statut al iei, si al ei, nu o sa intaintez cu invectivele pe care le merita. Cineva trebuie sa ii spuna ca trebuie sa dispara. De unde vrea ea. Stim, chiar in comparatie cu doi copii mici, sugari, ea e frumoasa si cu pielea intinsa, iar ugerul, pardon, ţâţele, nu ii mai atarna ca la 20 si ceva de ani. Dar sa se pensioneze.
O sa revin cu imaginea, sa o recuperez. Mizerabil.
In alte tari pedofilia se pedepseste grav. La noi e arta. Ca si prostia. Nu spun ca vaca e pedofila dar atata zic catre cei care au copii: imaginati-va copilul dezbracat acoperind partile intime ale unui barbat sau ale unei femei, pentru ca sexele in ziua de azi sunt egale.


Pentru mai multi, Muia. Marcel Muia

Cautam ceva imagini prin folderul denumit sugubat POZNE si am gasit afisul electoral, imagine pe care am salvat-o in vara asta, dupa recent trecutele alegeri locale 2008. Numai ca mai jos am redescoperit alte 2 imagini, cu acelasi personaj (plus soata lui) pe care le tineam de fâs in calculator, pentru neobisnuitul nume. Cele doua capturi sunt de pe vremea cand Muia era acuzat de viol. Il revedem dupa 5 ani cum arata nu ca un violator ci ca un european ce este, ca doar e din PSD.
Nu pot sa zic decat, parafrazand sloganul, ca MAI BINE PENTRU MUIA si muie pentru mai multi.

Sa nu uit: pozele caprturi tv sunt de pe www.gigel.org



joi, 31 iulie 2008

Ce-am vazut azi la metrou 31.07.2008

Este posibil ca lectura sa il fi doborat pe omul din imagine. Cum cautam eu sa surprind o imagine cat mai concludenta, in incercarea mea de a ma ascunde de ceilalti calatori (tot in statia Basarab) la un moment dat a deschis asta ochii. M-am speriat si m-am facut ca sunt si eu pe acolo. La cum arata nu era tocmai indicat sa am o discutie cu el si sa ii explic de ce il pozez. Unde mai pui ca telefonul este cel de serviciu, deci nu puteam sa risc un atac asupra terminalului GSM.




luni, 28 iulie 2008

IKEA - calitate suedeza, obiceiuri romanesti.


Calitatea suedeza se duce naibii, chiar destul de repede, dar ce-i romanesc nu piere (mama naibii...). Cel mai misto ar fi fost sa o aud pe doamna care a parcat cum intreaba: nu va suparati, cum ies de aici? Apropo, chiar am auzit-o pe una, lucratoare la o banca si detinatoare a unei frumoase Skoda cu multi cai putere, cum il intreba pe un coleg: CUM SA IES DE AICI? desi masina era parcata paralel cu soseaua si nu avea decat sa dea semnal, sa ia putin de volan si sa accelereze. Poate asta era partea cea mai grea, pentru ca motorul fusese pornit. A, sa nu uit, femeia lucreaza la Banca Transilvania agentia Piata Chibrit. Rusinos, nu? Mama zicea ca si-a luat carnetul in Arges.

Artistul anonim, iubitor de frumos


Altfel sezi pe o bancuta de piatra pe care un indemanatic a scris cu toata priceperea de care el a dat dovada BLONDA. Remarcabil! Remarcabil ca a reusit sa scrie corect.

Ce-am vazut azi la metrou 28.07.2008



Are dreptate Vadim Tudor cu mafia lui. Toti l-am crezut nebun de legat dar iata ca mafia e si in Romania. Si nu oricine, ci chiar Nasul. Si nu oriunde in Romania, ci la Basarab, statia de metrou.
Elvis, ceva?