vineri, 1 august 2008

Lasati-o pe Loredana Groza sa dispara

Am vazut coperta unei reviste pe numele ei TANGO - revista femeilor care stiu sa se miste. Pe coperta in pielea goala si cu mamelele acoperite de doi copii mici, nimeni alta decat celebra artista care si acum 20 de ani tot tanara era: Loredana Groza. Este clar ca e una din ultimele imagini ramase sa mai socheze pentru batranul libidinos, Adrian Sarbu. Esca, desi are salariul mare, nu cred ca ar face asa ceva. Normal ca nimeni nu se sesizeaza. De aici si pana la aparitia a insusi sefului de la Pro TV, sau a altui bou capabil sa faca asa ceva, pe coperta unei reviste pentru femei, gol, cu doua fetite acoperindu-i coaiele cazute de stres si munca in folosul televiziunii, nu mai e mult. Nu am ceva personal cu Adita Sarbu, in locul lui ni-l putem imagina chiar pe Florin Piersic senior sau pe Vadim Tudor.
Nu ma deranjeaza goliciune si nici macar pornografia. Din punctul meu de vedere Loredana Groza nu are decat sa apara cu 30 de gunoieri calare pe ea, sau cum o amprenteaza Berlusconi, dar din cate stiu este si ea mama. Din respect pentru acest statut al iei, si al ei, nu o sa intaintez cu invectivele pe care le merita. Cineva trebuie sa ii spuna ca trebuie sa dispara. De unde vrea ea. Stim, chiar in comparatie cu doi copii mici, sugari, ea e frumoasa si cu pielea intinsa, iar ugerul, pardon, ţâţele, nu ii mai atarna ca la 20 si ceva de ani. Dar sa se pensioneze.
O sa revin cu imaginea, sa o recuperez. Mizerabil.
In alte tari pedofilia se pedepseste grav. La noi e arta. Ca si prostia. Nu spun ca vaca e pedofila dar atata zic catre cei care au copii: imaginati-va copilul dezbracat acoperind partile intime ale unui barbat sau ale unei femei, pentru ca sexele in ziua de azi sunt egale.


Niciun comentariu: