sâmbătă, 19 iulie 2008

Stencil, graffitti - artisti anonimi 03


Chin mare sa zamisleasca asa ceva. Un criminalist care ar putea sa investigheze cazul ar zice asa: erau doi. Unul alb si unul negru. Unul mai destept altul... nu. Unul bun altul rau. Unul stia sa scrie. Prost. Ii zice celuilat - Da-mi nergul. Buuuuuuun... Acum da-mi albul. 'nşaaaaaaa... Acum ia albul si da-mi negrul. Asa, uşooooor... Si acum da-mi iar albul. Gata! Ce parere ai?

2 comentarii:

radu spunea...

imi amintesc cu placere de graffitiurile care umplusera orasul, ba chiar si tara acum vreo 15 ani:

MALONE MUISTUL

o cautare pe google gaseste si alti nostalgici ai acestei inscriptii
For instance, residents of Bucharest might remember the legendary Malone Muistul (Malone the Cocksucker) campaign, carried out several years ago, with Malone being declared a cocksucker in tens and possibly hundreds of places (no kidding!) around Bucharest.

si sa ne amintim si de campania allzdam, despre care am citit cu ani in urma si pe saitul sri. cica erau satanisti. era un pseudofilozof, umpluse si ala bucurestiul. ciudat ca nu mai gasim nicaieri inscriptiile astea, in timp ce 'voteaza soarele' mai e vizibil pe ici-colo

Stefan spunea...

Nu stiam ca "MALONE MUISTU" a intrat in patrimoniul cultural romanesc. Ba mai mult, sunt si nostalgici. Aveam o inscriptie uriasa la scoala, in Zoia Kosmodemianskaia, o inscriptie pe una dintr banci cu minunatul domn, Malone. Stiam ca acolo sta o tiganca si ma gandeam ca e omul ei. Nu auzisem de faima lui. Adevarul e ca era la moda prin anii 88, 89 si 90.