miercuri, 25 iunie 2008

Excelent ?

Cadbury Schweppes a inchis productia Kandia din Bucuresti

Grupul britanic Cadbury Schweppes, prezent pe piata locala in urma achizitiei producatorului de ciocolata Kandia-Excelent acum un an, a inchis unitatea de productie din Bucuresti, situata in Sos. Viilor (sudul Capitalei), care are in prezent exclusiv destinatia de spatiu de birouri, potrivit informatiilor publicate in Monitorul Oficial si confirmate de surse din piata de profil. De asemenea, firma a mai comunicat intreruperea activitatii de depozitare initial alocate in str. Pipera - Tunari (judetul Ilfov, Voluntari), ca urmare a contractarii de servicii logistice externe.

Din ce in ce mai bine. Adica de cacat. E mai profitabil sa aduci ciocolata facuta in camp in Polonia si sa inchiriezi spatiul din Viilor pentru birouri. Unde mai pui ca mirosul de ciocolata persista mult si bine. In veceuri va mirosi a arahide trase in ciocolata si a batoane cu si mai multe alune.
Despre spatiul din Pipera nu mai zicem nimic. Numai lingouri de aur sa fi facut acolo, in caz ca se gasea vreo formula a alchimistilor, ca sa merite sa tii fabrica si sa nu trantesti un complex de P + ... fara numar. Depozitarea delicioaselor bomboane(!) se va face la Mizil. De acolo vor veni in cateva ore, va fi nevoie de masini cu cabine izioreme, care consuma mult si au si ele nevoi. In fine, important e ca pe Basescu il fute grija ca se scumpesc alimentele. Il costa ceva?
Sa nu creada cineva ca ciocolata Excelent e buna. Nu e. Dar zic si eu.

Niciun comentariu: