sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Muzeul National de Istorie Naturala GRIGORE ANTIPA

Timp de un an de zile, pana pe 5 ianuarie 2010, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va fi inchis pentru renovari si imbunatatiri. In ultima zi in care a fost deschis, 4 ianuarie 2009, am facut o vizita. 3 imagini care sa ne urmareasca si in somn.



4 comentarii:

Macabroo spunea...

E genial muzeul ala. Probabil singurul din romania care merita denumirea de muzeu.

Stefan spunea...

Da, eu l-am redescoperit cu odata de fiica mea il descopera. Foarrte interesant. Am avut si o mica revelatie stiintifica. Ma rog, pseudo stiintifica.

Macabroo spunea...

Clar, daca esti copil, pestera aia de darama psihic, oricat de avansat ai fi. :)

Stefan spunea...

Singura modalitate sa trec prin pestera este sa promit ca mergem in camera cu pietre semipretioase si cu neonul ala mov fosforescent.
E prost ingrijit muzeul. Pacat. Era in rafturile din zona cu animale marine un borcan pleznit in care se afla un crab. Probabil ca a crescut ala in borcan ca era urias. Scria acolo ca poate sa atinga si dimensiuni de genul 4 m intre clesti. Uluitor. Saracul era pe uscat.
Am rugat o tanti de acolo sa dea semnalul. Era cat se poate de linistita. Mi-a zis ca azi oricum nu vine nimeni. Adica crabul ala statea pe uscat cu clestii lui uriasi afara din borcan, cu cioburi pe langa el si aia se uita ca vaca pe geam.
La un muzeu din occident daca se intampla asa ceva cred ca sigilau zona. La noi... Oricum e mort crabul.
Revin cu o postare cu animale de departe.