marți, 22 iulie 2008

Pisatul dauneaza grav sanatatii

A murit electrocutat in timp ce urina pe calea ferata

Un turist polonez a murit electrocutat la Londra, in timp ce urina pe o sina de cale ferata.

Barbatul, in varsta de 41 de ani, se afla in statia Vauxhall din sudul Londrei si a urinat pe linia ferata, traversata de un curent de 750 de volti, fapt care i-a fost fatal, informeaza Daily Mail in editia electronica de marti.

Lucratorii din statia ferata i-au gasit cadavrul pe sinele de tren, barbatul fiind inregistrat, in prealabil, de camerele de supraveghere video din statie.

Politia a fost chemata pentru a identifica victima, anuntandu-i ulterior si familia, aflata in Polonia. Polonezul era casatorit si se afla in capitala Marii Britanii pentru a-si imbunatati limba engleza.

O sursa din politia londoneza sustine ca "probabil din cauza faptului ca era din Polonia, barbatul nu stia ca sina de cale ferata este electrificata".

Statia Vauxhall nu are toalete, dar exista astfel de facilitati in apropierea statiei, mai noteaza publicatia britanica.


Uite de ce s-a dus el acolo, sa-si imbunatateasca limba. Iar sursa din politia londoneza dovedeste ca politistii, chiar si cei englezi, au ceva probleme de exprimare. Este totusi posibil ca in Polonia caile ferate sa nu fie electrificate.
Iar mortul, caci el este de vina, nu stia nici ca alea au curent si nici ca nu e bine sa te pisi pe unde iti vine. Mai ales ca nu esti la tine acasa.

Niciun comentariu: