vineri, 16 mai 2008

Poa' sa ninga, poa' sa ploua

Extraordinar cum reusesc unii sa se faca de tot rahatul - Credite fara compromisuri. Nu stiu daca acum mai ruleaza in aceeasi versiune dar la un moment dat pe micile ecrane aparea si punctul culminant - gazda dorea sa arate nu stiu ce tablou de valoare. Aici e si compromisul probabil. Desi te bate vantul la cur cand te caci, desi faci turturi la **aie la dus, nu ai intimitate, dar nici calorifere, pescarusul e nici in casa nici afara, ai usa de stejar masiv nu ai fost nevoit sa vinzi panza. Suntem o tara onesta unde, vorba aia, poti sa lasi o cana la fantana ca nu o ia nimeni. La cati microbi sunt in ziua de azi... poti sa iei si amenda.
ca sa nu mai spun ca nu te-ai multumit cu o cas acu un nivel ca toti vecinii, ai vrut sa fii cel mai nesimtit P+1. SUV-urile sunt parcate in partea celalata de casa, cea cu pereti, ca nu cumva sa blocheze privelistea.
Cu toate astea oamenii sunt fericiti. Poa' sa ninga, poa' sa ploua mie mi se rupe-n doua.
Nu e vorba, Raiffeisen te ajuta sa nu ajungi ca ei, dar asta e numai in firul narativ al reclamei. In realitate ei au acceptat conceptul, daca e sa ne referim la reclama, iar daca ne referim la conditiile de imprumut... Auzi, dobanzi la alegerea ta in fiecare an. Pana mori?

Niciun comentariu: