luni, 12 mai 2008

Gustul bun ca cand eram mici

Ultimul produs Tnuva - Yoplait

Nici nu am vreun dubiu, gust de pasca scos din eprubeta. Recunosc ca este bun gustul si apreciez efortul poporului ales pentru a satisface papilele gustative ale poporului cu cele mai mari cheltuieli din Europa la capitolul bunuri de consum, desi cred ca suntem pe ultimul loc la capitolul venituri. Si nu numai.
Ceva te supara dupa ce vezi ce contine. Nu stii din prima. E ceva... Conform dex esta Asociaţie sau repetare neplăcută de sunete în vorbire. Conform limbajului curent se cheama o cacofonie - pasCĂ CU stafide. Poate nu e din cele mai explicite, ca alea: ca cand si mancand, dar parca nu se face. Si asa nu prea intelegem ce vrea sa insemne aia Tnuva si nici Yoplait nu e pe limba noastra.

2 comentarii:

radu spunea...

e bun gustul asta. da si mai bun e ala de la alt produse ale lor, ceva cu iaurt si fructe. pana m-am uitat si la pret...

Stefan spunea...

Da, pare tentant ala cu piersici si lemongrass, desi trebuie sa recunosc ca nu stiu cum gusta lemongrass asta. Dar suna FRESH si tentant. Uite, chiar azi o sa iau sa vad cum e. Cum e la gust, ca stiu si eu ca e scump.