miercuri, 22 iulie 2009

Reclame la metrou


Hai, mars de aici cu aberatii d'astea pe vremuri de criza. Uite ce face Skol cu cererea ta.

10 comentarii:

Anonim spunea...

cosul ala de gunoi arata ca un urinal in poza

cred ca au instalat o linie de imbuteliere secreta de skol in el, cu donatii de natura lichida

Stefan spunea...

Nu era la nivelul obisnuit iar Ghita Muresan nu cred ca vine la metrou.
Gafele acestea sunt in toi la metrou. O alta, pe care nu am fotografiat-o si pe care o puteti vedea la Unirea, aia catre Dristor, este un mare afiss pus pe stalp rotund. Toti stalpii au acelasi afis cu unul care sta cu mainile in pozitie cproape rastignita si cu brabia putin in piept, nici nu stiu la ce naiba e, asa de puternic e efectul ilar pe care il au aceste gafe - in cazul astuia: din piept, exact in zona unde se holbeaza el, ii iese placuta cu numarul peronului. Ai senzatia ca e in Specii.

Anonim spunea...

Copywriterii tarii noastre cred ca viseaza foarte urat.

Cred ca prin septembrie mai calc prin Bucuresti, s-ar putea sa ratez reclama de la statia Unirea, dar se pare ca e spre binele meu.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Stefan spunea...

Cata subtilitate. Imi vine sa zic da.

Anonim spunea...

Ha, voiam sa sterg ce era de sters, dar cineva mi-a luat-o inainte.

To spam or not to spam.

Anonim spunea...

varza, n-ati inteles nimic.
acolo scrie . nu se vde in poza, "ai un sef antipatic?"
nu skol iti arunca mariirea, ci seful.

Stefan spunea...

Anonim, vad ca ai pus 2 mesaje aici, ambele la fel de proaste. Ba nu, asta e mai prost decat celalalt. Ba nu, tu esti mai rau decat ambele. Avand in vedere ca nu ai prins sensul, ba mai mult, te bati cu caramida in piept, ti-as zice simplu MUIE (sa ma ierte fanii mei din lumea larga), dar tare imi este ca daca iti zic asa vii mai des pe aici.
Deci tu crezi ca reclama aia la Skol asa trebuie sa fie - seful, cum zici tu, trebuie sa o arunce la gunoi? Adica reclamele alea sunt concepute pentru cosurile de gunoi... Ce stau eu de vorba cu tine? Dispari de aici! (La aia cu Eroii Ceferisti nu mai spun nimic).

Anonim spunea...

da, super blog, super gazda, stai linistit nu mai calc pe aici.
ai un limbaj si o atitudine suburbana, oricum nu ma legasem de tine, ci de toti comentatorii tai. ceea ce ai vazut acolo se numeste publcitate ambientala, cosul de gunoi e chiar de pe stalp si seful arunca o cerere la acel gunoi. pacat ca nu poate arunca si blogu tau acolo, ca esti prea idiot.
habar nu ai despre publicitate, esti un semidoct.
te las cu cei 3 fani ai tai din lumea intreaga.

Stefan spunea...

Am spus eu ca daca zic o injuratura iar vii pe aici. De data asta incerc un ton mai impaciuitor, pentru ca pun pariu ca o sa incerci sa citesti. Daca nu iti place nu veni. Daca nu te pricepi nu te baga. Eu nu vreau sa incep sa iti demonstrez ca nici macar semidoct nu esti. Esti semianalfabet. Si sa iti mai spun ceva - prostul daca nu este fudul parca nu e prost destul. A, si inca ceva: sa iti fie rusine!
Nu te mai lua de cei care comenteaza aici. Sunt toti oameni inteligenti (mai putin tu).
Sa stii ca nu prea ma pricep la publicitate, dar din pacate se pare ca ma pricep mai bine decat unii din cei care pretind ca fac asa ceva. Poate chiar si tu esti printre ei, ca prea ai sarit de cur in sus.
Sa stii ca daca un fan aveam si tot il respectam. Dar iata ca am 4. Eu ma multumesc cu putin si bun.